De meest complete agenda voor het onderwijs

Agenda voor Docenten

Ieder jaar gebruiken meer dan 5.500 docenten uit het voortgezet onderwijs en het mbo de Agenda voor Docenten. De Agenda voor Docenten is ontwikkeld op basis van input van docenten zelf, met als uitkomst een uitgekiende agenda die nuttig en handig is. De agenda heeft een gebruiksvriendelijke indeling, ruimte voor roosters en handige cijfer- en omrekentabellen. School en privé kunnen worden gecombineerd in één agenda.

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: Agenda voor Docenten
Uitgever: 
Ten Brink
Onderwijstype: basisonderwijs en voortgezet onderwijs
Doelgroep: leraren
Mediamix: agenda

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over Ten Brink

Agenda voor Docenten is een uitgave van Ten Brink Uitgevers in samenwerking met diverse partners. De magazines van Ten Brink voorzien leraren en bestuurders in het onderwijs van vakinhoudelijke artikelen en inspiratie. Ten Brink staat garant voor verrijking van het vakgebied.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram