HET MAGAZINE OVER WERKEN MET JONGE KINDEREN

Kleuteruniversiteit

Kleuteruniversiteit Magazine is een magazine voor professionals die werken met peuters en kleuters (3-7 jarigen), dat in samenwerking wordt gemaakt door Koninklijke Van Gorcum, Fizz, Kleuteruniversiteit en Meester Sander.
Het is een magazine vol inspiratie en leuke ideeën speciaal voor leerkrachten in de onderbouw van het basisonderwijs en pedagogisch medewerkers bij de kinderopvang. Het magazine Kleuteruniversiteit wordt ondersteund door een website en binnenkort door een digitale nieuwsbrief. 

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: Kleuteruniversiteit Magazine
Uitgever: 
Van Gorcum
Onderwijstype: onderbouw basisonderwijs en kinderopvang
Doelgroep: leraren en pedagogisch medewerkers
Mediamix: magazine

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over van Gorcum

Kleuteruniversiteit is een uitgave van Van Gorcum. Van Gorcum is een wetenschappelijke uitgeverij die zich richt op onderwijs, sociaal domein en cultuur en historie. De onderwijsuitgaven van Van Gorcum kenmerken zich door hun vakinhoudelijke karakter.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram