HET GROOTSTE VAKBLAD SPECIAAL GERICHT OP HET BASISONDERWIJS

Praxisbulletin

Praxisbulletin is een toonaangevend vakblad specifiek gericht op het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Het wordt al ruim dertig jaar goed gelezen en gebruikt door directies en leerkrachten. De artikelen in Praxisbulletin sluiten aan op recente ontwikkelingen in het onderwijs en de behandelde lesideëen zijn direct toepasbaar in de praktijk. Het blad verschijnt zowel in Nederland als in België en heeft een oplage van 5.000 exemplaren.

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: Praxisbulletin
Uitgever: 
Malmberg
Onderwijstype: Basisonderwijs
Doelgroep: Leraren, schoolleiders en directies
Mediamix: magazine

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over Malmberg

Praxisbulletin is een uitgave van Malmberg. Malmberg is een educatieve uitgeverij die kinderen inspireert om talenten, kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Malmberg ontwikkelt moderne leeroplossingen voor de onderwijsuitdaging van vandaag en morgen. Dit met als doel leerkrachten en docenten in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo te ondersteunen bij de dagelijkse lespraktijk.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram