HÉT VAKBLAD VOOR REMEDIAL TEACHERS

Remedial Teaching

Tijdschrift voor Remedial Teaching biedt actuele en praktische informatie op het gebied van remedial teaching. Aan bod komen onderwerpen als diagnostiek, behandeling van taal- en rekenproblemen alsmede van motorische problemen en de bruikbaarheid van remedial teaching binnen het onderwijs. Het magazine geeft ook aandacht aan recensies op het gebied van nieuw op de markt geïntroduceerde boeken, methodes en spellen.

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: Remedial Teaching
Uitgever: 
LBRT
Onderwijstype: basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo
Doelgroep: remedial teachers en onderwijszorgspecialisten
Mediamix: magazine

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over LBRT

Tijdschrift voor Remedial Teachers is een uitgave van de LBRT. De vereniging is opgericht voor alle remedial teachers in het gehele onderwijsspectrum. Daarnaast kunnen remedial teachers die werkzaam zijn vanuit een eigen praktijk zich bij de LBRT aansluiten.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram