DÉ ONDERWIJSKUNDIGE KENNISPORTAL VOOR BASIS- EN VOORTGEZET ONDERWIJS

Wij-Leren

Erg groot bereik met 240.000 unieke bezoekers per maand
Het uitgebreide begrippenkader wordt door elke onderwijsprofessionals geraadpleegd - nu ook een begrippenkader voor Bedrijfsvoering
Unieke contextgerichte mogelijkheden op de website en in de nieuwsbrief (11.500 abonnees)
Wil je meer informatie over de planning en tarieven? Vul dan het formulier in en ontvang de mediakaart direct in je mailbox. Mail niet ontvangen? Kijk in je spam!
Sign up form Mediapagina
https://onderwijsmedia.nl/wp-content/uploads/2021/08/Wij-leren.nl-Mediakaart-2023-1.pdf

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over Wij-Leren

Wij-leren.nl is een platform waarop kwalitatieve kennis over het onderwijs gedeeld wordt in een samenhangende context. Wij-leren.nl biedt hiermee duiding, snelle informatievoorziening en een onderwijskundig totaalplaatje. De kennis wordt gratis beschikbaar gesteld via de website, de digitale nieuwsbrief en sociale media.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram