Jouw scholingsaanbod in de spotlight bij onderwijsprofessionals

oo.nl scholingstips

Breng jouw scholing rechtstreeks onder de aandacht van onderwijsprofessionals met de unieke scholingstips-mails van oo.nl! Twee keer per week verstuurt oo.nl mails met relevante, persoonlijke scholingstips van scholingsactiviteiten op oo.nl, gericht aan specifieke groepen onderwijsprofessionals. Onder scholing rekenen wij alle formele en niet-formele professionaliseringsactiviteiten voor onderwijsprofessionals, waaronder opleidingen, cursussen, trainingen, congressen, studiedagen, webinars, e-learning en coachingstrajecten.

Deze groepen variëren van 2.000 tot 45.000 ontvangers, zoals kleuterleerkrachten die tips krijgen over cursussen over het jonge kind, docenten van bètavakken over bijeenkomsten over eindexamenprogramma's, of basisschooldirecteuren over opleidingen geaccrediteerd in het Schoolleidersregister PO. Bekijk hier een voorbeeld.

Doelgericht bereik: Jouw scholing wordt, samen met maximaal 5 andere tips, direct onder de aandacht gebracht bij de onderwijsgroep die het meest geïnteresseerd is in jouw aanbod.
Groot netwerk: Met toegang tot 75% van alle onderwijsprofessionals in Nederland, kan vrijwel elke denkbare doelgroep worden bereikt.
Hoge betrokkenheid: Doordat oo.nl de mails samenstelt op basis van subgroep, regio en/of thema, is de relevantie erg hoog en worden ze goed gelezen.

Interesse in scholing plaatsen?

Scholingstips 24-25 (#37)

De prijs voor de promotie van één scholing is afhankelijk van de doelgroep. Je vind de exacte aantallen en bedragen in het formulier hieronder. Boek je in één keer 5 of meer scholingen? Dan krijg je 20% staffelkorting.

De plekken lopen over het algemeen snel vol,  dus wacht niet te lang met reserveren!

Hoe werkt het?
Geef hieronder aan in welke scholingstips-mail(s) je jouw scholing(en) wilt uitlichten. Je ontvangt direct daarna een mailtje met ons met aanleverinformatie en wat tips van onze redactie voor het schrijven van jouw "tip". Binnen enkele werkdagen ontvang je ook een definitieve orderbevestiging.

Hoe werkt het?
Laat je gegevens hieronder achter, dan neemt Lotte zo snel mogelijk contact met je op om de opties te bespreken. Liever even bellen? Dat kan via 030-2102386.

Eerst meer informatie? Scroll eens door de veelgestelde vragen:

Kan ik elke scholing promoten in de scholingstips-mail? Zeker! Elke scholing die past bij de doelgroep van de betreffende mail, kan worden uitgelicht. Onder scholing rekenen wij niet alleen opleidingen, cursussen, trainingen en congressen, maar ook activiteiten als studiedagen, webinars, e-learning en coachingstrajecten.

Op welke dag en tijdstip wordt een scholingstips-mail verzonden? Standaard doen we dat op donderdag, vóór schooltijd. Als de donderdag onhandig uitkomt, bijvoorbeeld door feestdagen, verplaatsen we de mailing naar de vrijdag- of maandagochtend erna.

Hoe ziet een scholingstips mail er uit?  Bekijk hier een voorbeeld.  Je staat als één van de eerste drie tips bovenaan de mail.

Wat en wanneer moet ik aanleveren? Om mee te kunnen in een scholingstipsmail hebben we een stukje tekst van maximaal 40 woorden van jou nodig. Verder moeten we weten op welke dag de scholing plaatsvindt, hoeveel deze kost en op welke locatie het gehouden wordt. Je kan de tekst en overige informatie aanleveren tot uiterlijk 1 week voor de verzenddatum van de mail.

Wanneer krijg ik staffelkorting? Vanaf 5 scholingen rekenen wij een korting van 10% over het totale bedrag. Vanaf 10 scholingen krijg je 20% korting.

Informatie over jouw scholing

Jouw gegevens

In welke mails wil je jouw scholing(en) uitlichten?

 

Primair onderwijs (po)

Voortgezet onderwijs (vo)


Jouw totaalbedrag
: excl. btw

  Heb je 5-9 scholingstips-mails geselcteerd? Dan ontvang je 10% korting en is je totaalbedrag €.00 excl. btw
  Heb je 10+ scholingstips-mails geselcteerd? Dan ontvang je 20% korting en is je totaalbedrag €.00 excl. btw

Contactgegevens voor aanlevering scholing

Gegevens voor facturering

"Jullie mail lees ik, als één van de weinige mails, wél altijd even door!" - Leerkracht PO

"Het is zo fijn om op oo.nl een podium te hebben voor mijn cursussen. Hierdoor vinden meer leerkrachten de weg naar werkdrukverlichting en meer rust en krijg ik fijne mailtjes in mijn mailbox." - Maike Douglas, eigenaar JufMaike

oo.nl is hét platform voor scholingen, boeken en banen voor onderwijsprofessionals in Nederland.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier een voorbeeld.

Je mag in maximaal 40 woorden wat vertellen over jouw scholing. Daarnaast noemen we altijd de prijs, datum en locatie van jouw scholing. Je staat als één van de eerste drie tips bovenaan de mail.


Om mee te kunnen in een scholingstipsmail hebben we een stukje tekst van maximaal 40 woorden van jou nodig, waarin je op een leuke manier vertelt waar de scholing over gaat. Verder moeten we weten op welke dag de scholing plaatsvindt, hoeveel deze kost en op welke locatie het gehouden wordt.

Je kan de tekst en overige informatie aanleveren tot uiterlijk 1 week voor de verzenddatum van de mail. Wordt de mail op donderdag 9 mei verstuurd? Dan hebben we dus uiterlijk donderdag 2 mei alles van je nodig.


Zeker! Elke scholing die past bij de doelgroep van de betreffende mail, kan worden uitgelicht. Twijfel je over de juiste doelgroep voor jouw scholing? Stuur een mailtje naar aanbieders@oo.nl, dan denken we met je mee.

Onder scholing rekenen wij alle formele en niet-formele professionaliseringsactiviteiten voor onderwijsprofessionals. Dat zijn dus niet alleen opleidingen, cursussen, trainingen en congressen, maar ook studiedagen, webinars, e-learning en coachingstrajecten.


Vanaf 5 scholingen rekenen wij een korting van 20% over het totale bedrag. Vanaf 10 scholingen krijg je 33% korting.


Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen