Een nieuwe positionering en website voor TMI

Hoe kan TMI zich onderscheidend positioneren?

Achtergrond

De komst van digitale geletterdheid vraagt om een structurele verandering in het onderwijs. Digitale geletterdheid is een onmisbare vaardigheid in onze moderne samenleving, waar digitale technologieën een cruciaal onderdeel vormen van ons dagelijks leven, zowel op school als op het werk. Maar hoe val je op tussen al het onderwijsaanbod?

De vraag

Hoe kan TMI zich onderscheidend positioneren in het onderwijs?

De oplossing

Scholen (en onderwijsprofessionals) weten niet waar en hoe ze moeten beginnen met het implementeren van digitale geletterdheid binnen de school. En welke aanpak het beste bij hen past? Dat vraagt om duidelijke informatie en handvatten voor scholen. TMI onderscheidt zich door hun werkwijze, maatwerk en service. Dat doen zij door scholen mee te nemen in het proces: wat is het, wat kan je er mee of wat wil je er mee?

TMI maakt digitale geletterdheid concreet.

De nieuwe positionering sluit aan bij de behoefte van de doelgroep en de kernwaarden van TMI. Het maakt niet uit in welke fase je je als school bevindt, TMI helpt jou met digitale geletterdheid. Dit concept hebben we door vertaald naar de website van TMI. Alle producten zijn gekoppeld aan de verschillende fases van de customer journey. Benieuwd naar de website van TMI?

“De komst van digitale geletterdheid vraagt om een structurele verandering in het onderwijs”

Het resultaat

Een nieuwe positionering met een nieuwe website die aanspreekt voor elke fase waarin de school zich bevindt. Of ze nou al weten wat ze willen met digitale geletterdheid of nog helemaal niet bekend zijn met dit thema.

Diensten

  • Verdiepingsworkshop
  • Positionering
  • Verhaallijnen doorvertalen
  • Re-design website (wireframes & sitemap)
  • Herschrijven van alle teksten op de website

Benieuwd naar mogelijkheden voor jouw organisatie?

Benieuwd naar campagne-mogelijkheden voor jou organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact opnemen
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram