Sfeerfoto met houten balk

30 jaar ervaring

Met een hart voor het onderwijs weten wij als geen ander alle onderwijsprofessionals te bereiken. Van primair tot hoger onderwijs. En van leraar tot schoolleider. Wij helpen jou met het inzetten van de juiste media, advertenties of campagnes.

Heb je nog nooit met het onderwijs gecommuniceerd? Vind je het lastig om je te onderscheiden of het juiste resultaat te halen? Of weet je juist precies wat je wil? Wij helpen jou met de juiste media en onderscheidende communicatie.

Wij doen dat in samenwerking met onze mediapartners. Dit zijn toongevende (vak-) verenigingen en uitgeverijen die we helpen met mediastrategie,  -management en -verkoop.  

Media-onderzoek

Welke media zijn er om professionals in het onderwijs te bereiken? Waarop baseer je de keuzes die je daarbij kan maken?  Hoe maak je een goed mediaplan? Een jaarlijks terugkerend onderzoek met input van meer dan 90% van de uitgeverijen in het onderwijs helpt je daarbij. Hierdoor kan je alle media in het onderwijs op basis van objectieve criteria vergelijken. De resultaten van de OnderwijsMediaMonitor vormen bovendien de basis voor onze media-adviezen.

Team

Betrokken en ervaren adviseurs met een mooie mix van jonge honden en oude rotten.

  • 100% focus op het onderwijs
  • uitgebreid netwerk
  • 30 jaar ervaring

Account
Een advies met precies de juiste media op het juiste moment. Via print, online, social en events.

Mediamanagement
Een planning waarbij alle details kloppen. Van de juiste data tot aan de juiste formaten; onze mensen van traffic zitten er bovenop.

Communicatie
Een uitwerking in content en middelen dat de juiste snaar bij de doelgroep raakt.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram