Sfeerfoto met houten balk

30 jaar ervaring

Met een hart voor het onderwijs weten wij als geen ander alle onderwijsprofessionals te bereiken. Van primair tot hoger onderwijs. En van leraar tot schoolleider. Wij helpen jou met het inzetten van de juiste media, advertenties of campagnes.

Heb je nog nooit met het onderwijs gecommuniceerd? Vind je het lastig om je te onderscheiden of het juiste resultaat te halen? Of weet je juist precies wat je wil? Wij helpen jou met de juiste media en onderscheidende communicatie.

Wij doen dat in samenwerking met onze mediapartners. Dit zijn toongevende (vak-) verenigingen en uitgeverijen die we helpen met mediastrategie,  -management en -verkoop.  

Het team van OnderwijsMedia

Maak kennis met ons gedreven en gezellige team met een onderwijshart; een mix van communicatieprofessionals, journalisten en inhoudelijke specialisten. 

Franka Peters

Communicatieadviseur

Stan van de Burgt

Product Owner

Myrthe Ebbers

Onderwijskundige (team oo.nl)

Isis Bervoets

Pedagoog (team oo.nl)

Femke van Splunter

Redactie & content

Welmoed Vonkeman

Stagiair Onderzoek

Esmee Weerden

Projectmanager campagnes & content

Babette Visser

Communicatieadviseur

Manal Bouhaddane

Communicatieadviseur

Martijn Buisman

Operations

Erik Staarink

Controller

Mees de Peuter

Assistent Controller

Kees Dehl

Teamlead Mediamanagement

Lotte Benard

Teamlead oo.nl

Erik Trimp

Directeur

Lane Stadelmaier

Teamlead Communicatie

Media-onderzoek

Welke media zijn er om professionals in het onderwijs te bereiken? Waarop baseer je de keuzes die je daarbij kan maken?  Hoe maak je een goed mediaplan? Een jaarlijks terugkerend onderzoek met input van meer dan 90% van de uitgeverijen in het onderwijs helpt je daarbij. Hierdoor kan je alle media in het onderwijs op basis van objectieve criteria vergelijken. De resultaten van de OnderwijsMediaMonitor vormen bovendien de basis voor onze media-adviezen. Ben je benieuwd naar de resultaten? Neem dan contact met ons op.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram