raak jouw doelgroep in het hart

Het onderwijs is van de inhoud. Raak eerst het hart en dan het hoofd. Dat doen wij door verhalend en voortdurend. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een positionering, strategie of concept, het schrijven van inhoudelijke artikelen of de productie van een magazine of website. Wij weten jouw wensen door te vertalen naar het onderwijs, zonder hierbij de relevantie uit het oog te verliezen.

 


onze werkwijze

1. Voorbereiding

In ons eerste gesprek luisteren we goed naar jou en wat je wil bereiken in het onderwijs.

2. Voorstel

In ons voorstel vertellen we globaal ons plan van aanpak inclusief budget en planning/ doorlooptijd. Bij akkoord organiseren we een verdiepingsworkshop.

3. Verdiepingsworkshop

In deze verdiepingsworkshop vragen we je het hemd van het lijf en halen we alle input voor concept, creatie en content. Dit doen we op een leuke interactieve manier!

4. Presentatie van de concept & contentstrategie

We vertalen alle input door in een concept en contentstrategie, passend bij de jullie doelgroep.

5. Contentfase

In deze fase creëren we content. Vanuit interviews schrijven we (inhoudelijke) artikelen. We maken deze artikelen op en plaatsen deze door in de geselecteerde media van onze mediapartners.

onze pijlers

Advies op basis van onderzoek
De kracht van content; verhalend en voortdurend
Een uitgekiende cross mediale mediamix
Slimme partnerships

Benieuwd hoe deze pijlers voor jou kunnen werken? Neem dan contact met ons op.

onze opdrachtgevers

"Het fijne van OnderwijsMedia is dat ze de markt erg goed kennen. Ze weten precies het juiste pakket aan communicatiemiddelen voor elke partner samen te stellen. Met deze expertise is OnderwijsMedia in staat om aan elke organisatie een relevant bereik te bieden. We zijn blij dat we daar met onze merken deel van uitmaken" 

Christian Soer

Ten Brink Uitgevers/FIZZ Digital Agency

thema's en themaspecials

Wij kijken naar thema’s die aansluiten bij de actualiteit in het onderwijs en bij jouw organisatie. Hierdoor ontstaat er niet alleen een relevante interactie met jouw doelgroep, maar ook interessante partnerships tussen onze mediapartners en jouw organisatie.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram