Medewerkers achter laptop

communicatie met inhoud

Het onderwijs is van de inhoud. Daarom geloven wij in verhalend en voortdurend. Wij weten jouw wensen door te vertalen naar het onderwijs, zonder hierbij de relevantie voor jouw doelgroep uit het oog te verliezen. Of het nu het (meehelpen) ontwikkelen van een volledige strategie is, het samenstellen van een tijdelijke redactie, het schrijven van inhoudelijke artikelen of de productie van uw een eigen (online) magazine of website. 

Lopende campagnes & specials

Bedrijfsvoering nu ook op het grootste onderwijs platform
Doelgroep: beslissers / leidinggevenden
Media: Wij-leren, VO-magazine, Basisschoolmanagement en Leidend NL
Bekijk special

onze werkwijze

1. Voorbereiding

Samen brengen we in kaart hoe communicatie kan bijdragen aan jouw doel. Wat wil je bereiken en wat is hiervoor nodig? Waar liggen kansen? Wat moet er gebeuren? Zonder strategie geen resultaat.

2. Inspiratieworkshop

In deze workshop halen we input op voor concept, creatie en content en komen we samen tot ideeën en oplossingen.

3. Concept en content

We vertalen het idee in een content strategie. Hierin nemen we mee welke content wanneer voltooid dient te zijn en hoe we zorgen dat de doelgroep bereikt wordt.
Dit doen wij samen met de OnderwijsRedactie. Het resultaat kan variëren van inhoudelijke artikelen tot aan de productie van jouw eigen (online) magazine of website.

4. Creatie

Tijd om te starten!

onze pijlers

Advies op basis van onderzoek
De kracht van content; verhalend en voortdurend
Een uitgekiende cross mediale mediamix
Slimme partnerships

Benieuwd hoe deze pijlers voor jou kunnen werken?
Neem dan contact met ons op.

"We brengen via OnderwijsMedia onze doelstellingen onder de aandacht van leerkrachten. Dat gaat heel goed! Er doen ieder jaar meer leerlingen en studenten mee, en die bereiken we voornamelijk via de leerkrachten!"

Rabia Alibaks

Educatie & Communicatie Mensenrechtenbeleid Amnesty International

thema's en themaspecials

Bij OnderwijsMedia kijken wij naar thema’s die aansluiten bij de actualiteit in het onderwijs en bij onze opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat er een relevante interactie met de juiste doelgroep. Rondom thema’s ontstaan bovendien interessante partnerships tussen mediapartners en opdrachtgevers.

onze opdrachtgevers

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram