Medewerkers achter laptop

communicatie

Succesvolle communicatie begint met een strategie. Wat zijn je doelen? Hoe kunnen we hier met content aan bijdragen? Waar is jouw doelgroep naar op zoek? Hoe bereik je de doelgroep dan het beste? OnderwijsMedia helpt je om dit in kaart te brengen. Niet alleen met advies, maar full-service. Van concept en content tot aan creatie en opvolging. Lees hieronder over onze werkwijze en onze pijlers.

De OnderwijsRedactie

Wil je nieuwe doelgroepen aanspreken of bestaande doelgroepen in beweging krijgen? Samen ontwikkelen we een krachtige communicatiestrategie: de basis voor het behalen van jouw doelstellingen.

In een inspiratieworkshop nemen we je mee in de mogelijkheden van communicatie en content. We laten zien hoe communicatie bijdraagt aan jouw doelen, hoe je goede content maakt, welke middelen helpen je doelgroep te bereiken en resultaten te analyseren en optimaliseren. Samen bereiken we meer.

onze werkwijze

1. Voorbereiding

Samen brengen we in kaart hoe communicatie kan bijdragen aan jouw doel. Wat wil je bereiken en wat is hiervoor nodig? Waar liggen kansen? Wat moet er gebeuren? Zonder strategie geen resultaat.

2. Inspiratieworkshop

In deze workshop halen we input op voor concept, creatie en content en komen we samen tot ideeën en oplossingen.

3. Concept en content

We vertalen het idee in een content strategie. Hierin nemen we mee welke content wanneer voltooid dient te zijn en hoe we zorgen dat de doelgroep bereikt wordt.
Dit doen wij samen met de OnderwijsRedactie. Het resultaat kan variëren van inhoudelijke artikelen tot aan de productie van jouw eigen (online) magazine of website.

4. Creatie

Tijd om te starten!

onze pijlers

Advies op basis van onderzoek
De kracht van content; verhalend en voortdurend
Een uitgekiende cross mediale mediamix
Slimme partnerships

Benieuwd hoe deze pijlers voor jou kunnen werken?
Neem dan contact met ons op.

"We brengen via OnderwijsMedia onze doelstellingen onder de aandacht van leerkrachten. Dat gaat heel goed! Er doen ieder jaar meer leerlingen en studenten mee, en die bereiken we voornamelijk via de leerkrachten!"

Rabia Alibaks

Educatie & Communicatie Mensenrechtenbeleid Amnesty International

thema's en themaspecials

Bij OnderwijsMedia kijken wij naar thema’s die aansluiten bij de actualiteit in het onderwijs en bij onze opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat er een relevante interactie met de juiste doelgroep. Rondom thema’s ontstaan bovendien interessante partnerships tussen mediapartners en opdrachtgevers.

onze opdrachtgevers

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram