Magazines in rek

media

OnderwijsMedia biedt de beste mediamix richting het onderwijs:

magazines
websites
digitale nieuwsbrieven
evenementen
specials & direct mail
Bekijk direct alle media

Media-onderzoek

Welke media zijn er eigenlijk om professionals in het onderwijs te bereiken? Waarop baseer je de keuzes die je daarbij kan maken?  Hoe maak je een goed mediaplan? Daarvoor is er de OnderwijsMediaMonitor. Een jaarlijks terugkerende monitor met input van meer dan 90% van de uitgeverijen in het onderwijs. Hierdoor kan je alle media in het onderwijs op basis van objectieve criteria vergelijken. De resultaten van de OnderwijsMediaMonitor vormen bovendien de basis voor de media-adviezen van OnderwijsMedia.

Media-advies

OnderwijsMedia heeft met 30 jaar ervaring in het onderwijs met toonaangevende uitgeverijen en verenigingen. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk, spreken de ‘taal van het onderwijs’ en begrijpen welke media bij jouw doelgroep en organisatie passen. Onze media-adviezen zijn bovendien gebaseerd op de laatste inzichten uit de jaarlijkse OnderwijsMediaMonitor.

Mediaplanning

Op het juiste moment de juiste media inzetten om jouw doelstelling te bereiken vergt een goede mediaplanning. Een planning waarbij alle details kloppen. Van de juiste data tot aan de juiste formaten; onze mensen van traffic zitten er bovenop.

onze opdrachtgevers

"Het fijne van OnderwijsMedia is dat ze de markt erg goed kennen. Ze weten precies het juiste pakket aan communicatiemiddelen voor elke partner samen te stellen. Met deze expertise is OnderwijsMedia in staat om aan elke organisatie een relevant bereik te bieden. We zijn blij dat we daar met onze merken deel van uitmaken"

Christian Soer

Ten Brink Uitgevers/FIZZ Digital Agency

Onderwijs Media Monitor

Benieuwd naar de inzichten uit de Onderwijs Media Monitor? Of hoe wij jou kunnen helpen met de beste media-mix?
contact opnemen
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram