interactie

(Communicatie-)doelstellingen kunnen variëren van merkbekendheid, merkleiderschap tot aan interactie. Of je het nu respons of leadgeneration noemt; goede informatie leidt tot interactie en waardevolle contacten. Wij helpen je daarom graag met de juiste landingspagina’s zodat jouw doelgroep zich eenvoudig ergens voor kan aanmelden of inschrijven of iets kan bestellen.

communicatie, media en interactie: een ijzersterk trio

Speciaal voor aanbieders van opleidingen en uitgevers van boeken en magazines is er www.oo.nl - de website voor persoonlijke ontwikkeling en werkplezier. Hiermee krijgt interactie met jouw doelgroep ongekende mogelijkheden. Of je nu leads wil ontvangen of de (e-) fulfilment aan ons OnderwijsServiceCentrum wil uitbesteden.

Van een professionele helpdesk en klantenservice tot aan betrouwbare logistieke en financiële afhandeling. Natuurlijk helpen we je met uitgekiende communicatie- en mediacampagnes om de verkoop te stimuleren. Speciaal voor jouw doelstelling op maat gemaakt.

onze opdrachtgevers

"Het fijne van OnderwijsMedia is dat ze de markt erg goed kennen. Ze weten precies het juiste pakket aan communicatiemiddelen voor elke partner samen te stellen. Met deze expertise is OnderwijsMedia in staat om elke aan organisatie een relevant bereik te bieden. We zijn blij dat we daar met onze merken deel van uitmaken"

Christian Soer

Ten Brink Uitgevers/FIZZ Digital Agency

Meer respons vanuit het onderwijs?

Benieuwd wat interactie voor uw organisatie kan betekenen?
contact opnemen
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram