Medewerkers achter laptop

LDC en OO-Groep gaan exclusief samenwerken in het onderwijs

3 oktober 2023

LDC ontwikkelt innovatieve loopbaantools en -testen voor professionals die mensen begeleiden vanuit (S-)HRM, vitaliteit, loopbaan- en scholingskeuze. De instrumenten geven inzicht in bijvoorbeeld interesses, vaardigheden, vitaliteit, drijfveren en scholingsmogelijkheden.

OO-groep biedt op haar platform oo.nl alles wat een (HR-) professional op een school nodig heeft. Zo biedt het platform oo.nl alles voor het werven, begeleiden en ontwikkelen van professionals. Het platform biedt toegang tot onderwijsvacatures, scholingsmogelijkheden en coaching in het onderwijs. Dit schooljaar wordt dat uitgebreid met alle relevante tools en tests van het LDC en haar partners zoals TNO en de aan LDC verbonden wetenschappers.

Op oo.nl komen, in samenwerking met het LDC, allerlei korte testjes om onderwijsprofessionals te helpen om beter inzicht in zichzelf te krijgen. Door het beantwoorden van enkele vragen weet de onderwijsprofessional al snel wat sterke en verbeterpunten zijn en krijgt deze handvatten om zich te ontwikkelen. Zo kunnen er verdiepende tools worden gebruikt, bijpassende scholingsactiviteiten worden gevonden of 1:1 ontwikkelgesprekken met een coach/loopbaanadviseur worden ingepland.

LDC heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 50 waardevolle tools om de loopbaan van individuen te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van hun professionele en persoonlijke doelen.

Op oo.nl staan meer dan 3.000 onderwijsvacatures en meer dan 8.000 scholingsmogelijkheden van 700 aanbieders.

LDC en oo.nl blijven zich inzetten om de tools voortdurend te verbeteren en nieuwe innovatieve functies toe te voegen, zodat het onderwijs kan blijven profiteren van de beste ondersteuning in de loopbaanontwikkeling van alle onderwijsprofessionals.


Meer informatie: https://www.oo.nl
LDC | Maurice Vermunt | directeur maurice.vermunt@ldc.nl | +31 6 54 75 05 40 
OO-Groep | Erik Trimp directeur | erik.trimp@oo.nl | +31 6 53 64 58 01 
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram