Hét vakblad voor de beslisser in het basisonderwijs

Basisschoolmanagement

Basisschoolmanagement is al jaren hét onafhankelijke tijdschrift voor schoolleiders, directeuren en bestuurders in het basisonderwijs. Het magazine biedt informatie over management en leiderschap, financiën, wet- en regelgeving, onderwijsinhoudelijke onderwerpen en andere zaken waar de schoolleider dagelijks mee te maken heeft. De artikelen zijn geselecteerd op hun relevantie voor de praktijk.

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: Basischoolmanagement
Uitgever: Wolters Kluwer
Onderwijstype: basisonderwijs
Doelgroep: schoolleiders, directies en schoolbesturen
Mediamix:
magazine

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over Wolters Kluwer

Basisschoolmanagement is een uitgave van Wolters Kluwer. Wolters Kluwer is dé wereldwijde aanbieder van professionele informatie, diensten en softwareoplossingen, waaronder een toonaangevend aanbod van boeken, tijdschriften en online content speciaal voor het onderwijs.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram