KRANT EN WEBSITE OMTRENT DE NATIONALE ONDERWIJSWEEK

Nationale Onderwijskrant

De Nationale Onderwijskrant is een uitgave van de Stichting Nationale Onderwijsweek. De Nationale Onderwijsweek vindt ieder jaar plaats in de eerste week van oktober. De krant verschijnt met een preview in april en een dubbeldikke uitgave in september. Naast de krant is er de website NationaleOnderwijsweek.nl, waarop gedurende het jaar alle scholen worden geïnformeerd over de diversiteit aan activiteiten.

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: Nationale Onderwijskrant
Uitgever: 
Stichting Nationale Onderwijsweek
Onderwijstype: basisonderwijs en voortgezet onderwijs, mbo en pabo
Doelgroep: leraren, schoolleiders, directies en schoolbesturen
Mediamix: magazine, website

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over Stichting Nationale Onderwijsweek

De Stichting Nationale Onderwijsweek organiseert ieder jaar de Nationale Onderwijsweek in de eerste week van oktober. Het is een week vol positieve, landelijke aandacht voor het onderwijs en haar professionals. Het bestuur van de Stichting Nationale Onderwijsweek bestaat uit vertegenwoordigers uit het onderwijs en uit organisaties die direct bij het onderwijs betrokken zijn.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram