Vakblad van de grootste onderwijsbond

Onderwijsblad

Onderwijsblad is het officiële vakblad van de Algemene Onderwijsbond, de grootste onderwijsbond van Nederland. Het magazine staat bomvol reportages, interviews, prijswinnende onderzoeksjournalistiek en columns. Met een oplage van 82.500 exemplaren is Onderwijsblad het grootste en meest gelezen magazine binnen het onderwijs.

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: Onderwijsblad
Uitgever: 
Aob
Onderwijstype: basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, hbo en wo
Doelgroep: leerkrachten, docenten, schoolleiders en schoolbestuurders
Mediamix: magazine

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over AOb

Onderwijsblad is een uitgave van de AOb. De AOb is de grootste onderwijsbond van Nederland en speelt een belangrijke rol in het overleg tussen overheid, schoolbesturen en andere belangenorganisaties. Regelmatig zet de AOb de toon in het maatschappelijk debat. De AOb behartigt de belangen van personeel in het gehele onderwijsspectrum.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram