HET PLATFORM VOOR BEDRIJFSVOERING & IT

OnderwijsStartpunt

OnderwijsStartpunt is een online platform op het gebied van bedrijfsvoering en IT in het onderwijs, een ontmoetingsplek tussen scholen en leveranciers. Het platform is ontstaan vanuit de behoefte om samen te werken, elkaar te ontmoeten en relevante artikelen en ervaringen te delen. Het is een plek waar actueel nieuws, relevante kennisartikelen, blogs en evenementen gedeeld worden, zodat u altijd op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Naast de website heeft OnderwijsStartpunt een nieuwsbrief die tien keer per jaar verschijnt.

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: OnderwijsStartpunt
Uitgever: 
OnderwijsPlatformen
Onderwijstype: basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo
Doelgroep: schoolleiders, directies en schoolbesturen
Mediamix: website, nieuwsbrief

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over OnderwijsPlatformen

OnderwijsStartpunt is onderdeel van OnderwijsPlatformen. OnderwijsPlatformen heeft verschillende websites die dienen als platform specifiek voor professionals in het onderwijs. Met nieuws, relevante artikelen en handige begrippenlijsten bieden de platformen een schat aan informatie voor leraren, beslissers en bedrijven die iets met het onderwijs te maken hebben.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram