VAKBLAD MET 100% DEKKING IN HET VOORTGEZET ONDERWIJS

VO-magazine

VO-magazine informeert de leden van de VO-raad en andere belangstellenden over alle belangrijke thema’s en actuele ontwikkelingen binnen het voorgezet onderwijs. De VO-raad behartigt de belangen van het voortgezet onderwijs bij overheid, politiek, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. VO-actueel is de digitale nieuwsbrief van de VO-raad. In deze nieuwsbrief kunnen vacatures voor bestuurders, schoolleiders en teamleiders worden opgenomen. De vacatures worden ook op de website van de VO-raad geplaatst.

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: VO-magazine
Uitgever: 
VO-raad
Onderwijstype: voortgezet onderwijs
Doelgroep: schoolleiders, directies en schoolbesturen
Mediamix: website, nieuwsbrief

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over VO-raad

VO-magazine en VO-actueel zijn uitgaven van de VO-raad. De VO-raad is een vereniging van scholen die vrijwel alle schoolbesturen in het voortgezet onderwijs vertegenwoordigt. De VO-raad behartigt de belangen van het onderwijs bij overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram