VAKBLAD VAN CNV ONDERWIJS

Werkend NL

Werkend NL – Onderwijs is het vakblad van CNV Onderwijs en bereikt met de leden van deze vakbond zodoende een grote groep onderwijsprofessionals. Het magazine ligt verder in de personeelskamers van bijna alle scholen, bij veel media en in bibliotheken. Het blad stelt de lezers op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijs en van diverse trainingen, congressen, evenementen en ledenvoordelen. Werkend NL – Onderwijs is dus hét medium om een grote, brede en geïnteresseerde doelgroep te bereiken.

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: Werkend NL Onderwijs (voorheen Schooljournaal)
Uitgever: 
CNV Onderwijs
Onderwijstype: basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo
Doelgroep: leraren, schoolleiders en directies
Mediamix: magazine

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over CNV Onderwijs

Schooljournaal is een uitgave van CNV Onderwijs. CNV Onderwijs is een van de grootste vakverenigingen voor het onderwijs in Nederland. CNV Onderwijs behartigt de belangen van personeel in het basisonderwijs tot en met het hoger beroepsonderwijs, maar ook van studenten en gepensioneerden.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram