HÉT VAKBLAD OVER PASSEND ONDERWIJS

Zorg Primair

Zorg Primair is een vakblad gericht op onderwijspersoneel uit het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Het magazine bericht over de onderwijspraktijk en hoe leerkrachten voortdurend bezig zijn om passend onderwijs in de praktijk vorm te geven. Daarnaast is er veel aandacht voor opleiding, (na)scholing en verdere professionalisering van de leerkracht. Het magazine wordt verzonden naar alle leden van CNV Onderwijs binnen het basisonderwijs.

download mediakaart
Medewerkers achter laptop

Titel: Zorg Primair
Uitgever: 
CNV Onderwijs
Onderwijstype: basisonderwijs en speciaal onderwijs
Doelgroep: leraren, schoolleiders en directies
Mediamix: magazine

Interesse om te adverteren?

Voor meer informatie of reserveringen, neem dan contact op met OnderwijsMedia. Wilt u een mediacampagne en/of adverteren in verschillende uitgaven? Dat kan ook. Wij adviseren u graag over de optimale inzet van onze media voor uw doeleinden.

contact opnemen

Over CNV Onderwijs

Zorg Primair is een uitgave van CNV Onderwijs. CNV Onderwijs is een van de grootste vakverenigingen voor het onderwijs in Nederland. CNV Onderwijs behartigt de belangen van personeel in het basisonderwijs tot en met het hoger beroepsonderwijs, maar ook van studenten en gepensioneerden.

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram