Veelgestelde vragen

Algemeen

Als jij weleens contact hebt met OnderwijsMedia, hebben wij jou in ons systeem staan. Je hebt dan automatisch een account op mijn.onderwijsmedia.nl met het e-mailadres dat bij ons bekend is.


Ben je nieuw op mijn.onderwijsmedia.nl? Stel dan eerst een wachtwoord in. Dit doe je door op de knop Hier aanmelden te klikken. Vul je e-mailadres in en je krijgt een mailtje met daarin een link om je wachtwoord in te stellen. In het vervolg kun je altijd inloggen met je e-mailadres en je gekozen wachtwoord.


Controleer altijd even of je je e-mailadres goed hebt ingevoerd en of het mailtje niet in je ongewenste e-mail terecht is gekomen. Het kan ook zijn dat jouw e-mailadres niet bij ons bekend is. Neem even contact met ons op, dan kijken we even met je mee.


Geen probleem. Je kunt altijd opnieuw een wachtwoord instellen door weer op de knop Hier aanmelden te klikken.


Opdrachtgevers

Op mijn.onderwijsmedia.nl kun je materiaal aanleveren voor alle reserveringen die je bij OnderwijsMedia uit hebt staan. Je krijgt automatisch een herinnering wanneer het tijd is om je materiaal te uploaden. Alle uitstaande reserveringen vind je in het Reserveringsoverzicht.


Aanleverspecificaties, zoals de uiterlijke aanleverdatum van het materiaal of de gewenste afmetingen, vind je door in het Reserveringsoverzicht op de desbetreffende reservering te klikken. Op de pagina Aanlevering materiaal die dan verschijnt, vind je een overzicht met aanleverspecificaties en kun je ook het materiaal uploaden.


Wanneer je materiaal hebt geüpload, komt het te staan op je dashboard in de kolom Aangeleverd materiaal. Ook zie je dat de status van de reservering is gewijzigd in Aangeleverd. Zodra wij het aangeleverde materiaal hebben goedgekeurd, krijg je daarvan een bevestiging per mail. De reservering krijgt dan de status Goedgekeurd.


Je krijgt dan automatisch een mailtje met het bericht dat het materiaal is afgewezen. We vertellen je ook altijd de reden. Vervolgens kun je opnieuw materiaal aanleveren.


Zolang wij het aangeleverde materiaal nog niet hebben goedgekeurd, kun je het altijd wijzigen door opnieuw materiaal te uploaden. Wanneer wij het materiaal al hebben goedgekeurd, neem dan even contact met ons op. Let op dat je het materiaal misschien niet meer kunt wijzigen als de aanleverdatum al verstreken is.


Helaas werkt het doorplaatsen van materiaal nog niet automatisch. Als het om veel edities gaat, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we je daarbij helpen.


Op dit moment is het nog niet mogelijk om opgemaakte tekst aan te leveren of om materiaal aan te leveren via een html-link. Daarom voorlopig graag het materiaal voor een DM aanleveren via traffic@onderwijsmedia.nl.


Neem in dit geval altijd even contact met ons op. We kijken graag even met je mee.


Mediapartners

Op mijn.onderwijsmedia.nl kun je het materiaal downloaden voor alle reserveringen die in jouw media zijn gedaan. Per titel en editie kun je die terugvinden in het Reserveringsoverzicht. Dit materiaal is al door ons goedgekeurd.


Je kunt het materiaal al downloaden zodra het door ons is goedgekeurd. Je ziet het dan staan in de kolom Aangeleverd materiaal op je dashboard. Zodra de sluitingsdatum is verstreken, krijg je van ons nog bericht dat het materiaal voor je klaar staat.


Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. Wij hopen dat in de toekomst wel mogelijk te maken.


Als je als mediapartner materiaal moet aanleveren, omdat je zelf een advertentie gaat plaatsen, kun je dit nu nog doen via traffic@onderwijsmedia.nl. We werken eraan dat dit binnenkort ook mogelijk is op mijn.onderwijsmedia.nl.


arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram